main logo
1619

Pe ce locuri au stat cei 2 supraviețuitori ai tragediei aviatice din Pakistan

Potrivit informațiilor oficiale furnizate de autorități, 97 de persoane, 89 de pasageri și 8 membri ai echipajului, și-au pierdut viața în tragedia aviatică din Pakistan.

Unde au stat cei 2 supraviețuitori ai tragediei aviatice din Pakistan

Lista de călători oferă informații despre locurile pe care au stat cei doi supraviețuitori, informează Bild, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Un avion Airbus A320, operat de compania națională din Pakistan (PIA) efectua vineri, 24 mai, un zbor de la Lahore la Karachi.

Conform informațiilor oficiale, la bord erau 91 de pasageri și 8 membri ai echipajului.

În momentul în care se pregătea să decoleze, avionul a avut probleme tehnice, pierzând un motor. S-a prăbușit peste un cartier rezidențial din Karachi.

În mod miraculos, doi pasageri au supraviețuit accidentului: inginerul mecanic Muhammad Zubair și Zafar Masud, un director de bancă.

1 C și 10 C, locurile norocoase

Lista de pasageri a PIA-Airbus A320 arată că Masud stătea pe primul rând de două scaune (Business Class), partea din stânga, locul dinspre culoar: 1 C.

Zubair ocupase tot rândul din stânga, cu trei scaune, în zona despărțită de ușile de evacuare.

Era tot pe locul din exterior, 10 C. Foto: Daily Mail Zubair a suferit arsuri grave, dar, potrivit autorităților, se afla într-o stare stabilă.

Am auzit țipete din toate direcțiile. Copii și adulți. Tot ce puteam vedea era doar foc.

Mi-am deschis centura de siguranță și am văzut o lumină – m-am îndreptat spre lumină. A trebuit să sar în jos aproximativ trei metri pentru a ajunge la siguranță.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării