main logo
872

Pastorul care trăiește ca un magnat. I-a cumpărat soției un Lamborghini de 200.000 de dolari

Pastorul unei biserici din Carolina de Sud, Statele Unite, duce o viață de magnat, conform presei, care relatează că acesta i-a cumpărat soției un Lamborghini de 200.000 de dolari.

Pastorul care trăiește ca un magnat. Ce cadou i-a cumpărat soției

John Gray a fost foarte criticat de întreaga comunitate din Greenville după ce i-a cumpărat soție sale un Lamborghini. Mașina a fost cadou de nuntă pentru partenera lui, la 8 ani de la nuntă, relatează eu.greenvilleonline.com.

După ce a postat mai multe fotografii alături de soție, dar și de cheile mașinii de lux, Gray a fost aspru criticat de opinia publică.

Însă acesta a încercat să își apere decizia în fața internauților și a declarat că nu s-a folosit de banii bisericii pentru cadoul pe care i l-a făcut soției sale.

„În primul rând nu un pastor a cumpărat o mașină. Soțul John Gray a cumpărat mașina”, a spus acesta în apărarea sa.

El a mai spus că banii pentru mașină au provenit din surse personale și că va plăti rate pentru autoturism.

Și soția sa a venit în apărarea lui.

„Soțul meu este un om muncitor. El a vrut să ma facă fericită”, a scris femeia pe Instagram, însă după câteva minute mesajul a fost șters.

„Nu văd pe nimeni care să judece, de exemplu jucătorii de baschet, pentru care plătiți sume mari de bani pentru a-i vedea.

„Noi nu trăim pentru oameni. Noi trăim pentru Dumnezeu”, a încheiat aceasta.

Pe lângă faptul ca este cunoscut ca pastor, John Gray s-a remarcat și atunci când a vorbit despre președinția lui Donald Trump, numindu-l “Cel mai pro-negru președinte”. Aproximativ 200.000 de persoane urmăresc predicile online ale lui John Gray.

De asemenea, el locuiește într-o casă de 7.247 de metri, care valorează aproximativ 1.8 milioane de dolari. Locuința a fot cumpărată din banii bisericii.

Casa, care se presupune că servește ca parohie bisericească, se află la aproximativ 16 kilometri distanță de biserica unde profesează John Gray.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării