main logo
673

Pasageri sechestraţi în autobuzul groazei. Cum au reuşit să se salveze

Zeci de oameni care au vrut să ajungă la o petrecere de Halloween, organizată în California, au nimerit în autobuzul groazei.

Pasageri sechestraţi în autobuzul groazei. Cum au reuşit să se salveze

Șoferul nu a oprit în stații și a trecut și pe lângă portul în care avea loc evenimentul, fără să îi lase acolo pe pasageri, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Cum bărbatul nu le spunea nimic pentru a justifica această cursă nebună, călătorii s-au panicat. Și au crezut că au fost răpiți.

Pasager: “Ascultă ce îți spun, deschide ușa! Deschide ușa!”

Pasager: ″Șoferul ăsta e nebun... Oameni buni, autobuzul ăsta trebuia să ne ducă la Queen Mary, dar n-a oprit deloc până aici!”

Ar fi trebuit să fie o călătorie scurtă, de câteva minute, până în portul unde era ancorat pachebotul Queen Mary. Acolo, oamenii din autobuz voiau să coboare pentru petrecerea de Halloween organizată pe vas.

Dar cursa nebună s-a încheiat după aproximativ 15 kilometri, undeva aproape de centrul oraşului. Timp în care pasagerii au crezut că sunt răpiţi.

Pasager: “Parcă ne lansasem în spațiu! E ca și când un jucător de baseball lovește mingea, apoi iese de pe teren și se duce la fast-food, peste drum, ca să-și cumpere un sendviș...pentru numele lui Dumnezeu!”

Când, în sfârşit, a oprit, şoferul a refuzat să deschidă uşile. Iar călătorii, deja panicaţi, au lovit cu picioarele geamurile de la ieșirile de urgenţă. Doar aşa au putut să coboare din autobuz.

Pasager: “Din instinct am lovit geamul. Corpul meu se mișca înainte să mă gândesc ce e de făcut.”

Pasager: ″Șoferul nu ne spunea nimic. Nimeni nu ne spunea ce se întâmplă... Era tot mai multă tensiune. La un moment dat, șoferul a vorbit, totuși, dar le-a cerut tuturor să nu facă gălăgie și să stea jos. Asta nu prea a ajutat.”

La final, unul dintre pasageri i-a cerut socoteala şoferului, care, culmea, a sărit la bătaie.

Reporter: “E o cursă simplă. Când te apropii de semaforul de pe Shoreline Drive, virezi la stânga. Iar indicatorul e chiar acolo. Queen Mary, prima la stânga. O stradă, un viraj la stânga. Nu poți s-o iei la dreapta pentru că ajungi în apă. Cu toate semafoarele, în patru minute am fost la destinație. Cât de greu putea să fie.”

Nimeni însă nu poate şti ce a fost în mintea şoferului de 60 de ani care a condus autobuzul unei companii private, contractat tocmai pentru petrecerea de Halloween de pe vasul Queen Marry.

Bărbatul, care s-a încăpăţânat să nu declare nimic, a ajuns în spatele gratiilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării