main logo
1694

Pasagera unui zbor low-cost, pusă să plătească peste 100.000 de dolari. Ce a făcut în avion

O femeie din Marea Britanie a fost pusă să plătească 105 mii de dolari după ce a avut un comportament agresiv și periculos în timpul zborului.

Pasageră, pusă să plătească peste 100.000 de dolari. Ce a făcut în avionFoto: iStock

Femeia călătorea de la Londra către Dalaman, Turcia și a încercat să deschidă ușile avionului companiei low-cost Jet2, potrivit CNN, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Linia aeriană a precizat că echipajul a avut nevoie de ajutor din partea pasagerilor ca să o imobilizeze pe femeie, iar avionul a fost nevoit să se întoarcă în Londra sub escorta a două avioane de vânătoare ale RAF.

“Comportamentul doamnei Haines a fost unul dintre cele mai serioase cazuri de comportament destructiv. Ea trebuie să-și asume consecințele acțiunilor sale, iar noi vom urmări cu stricteţe recuperarea costurilor pe care le-am avut ca urmare a devierii zborului, așa cum facem în mod normal cu pasagerii cu comportament de acest tip”, a declarat Steve Heapy, CEO al companiei aeriene, în urma incidentului.

Pe lângă daunele uriaşe, ce acoperă şi costul intervenţiei celor 2 aparate de zbor ale RAF, pasagera a fost trecută pe „lista neagră” a companiei aeriene Jet2.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării