main logo
975

Paris Jackson, reacția după controversatul documentar despre tatălui ei

Paris Jackson a vorbit prima dată public despre tatăl ei după apariția documentarului ”Leaving Neverland”.

Paris Jackson, reacția după controversatul documentar despre tatălui ei

Fiica lui Michael Jackson a spus că nu este treaba ei să-l apere pe artist, vărul său făcând o treabă foarte bună și ea îl susține, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

La o săptămână după difuzarea documentatului în care doi bărbaţi îl acuză pe fostul rege al pop-ului că i-ar fi abuzat sexual când erau copii, modelul de 20 de ani, a rupt tăcerea într-o postare pe Twitter. 

„Nu pot spune nimic ceea ce nu a fost spus deja în ceea ce priveşte apărarea”, a scris Paris, adăugând că susţine eforturile familiei sale pentru a-i păstra lui Michael numele nepătat. 

În postarea sa, fiica artistului ea a lăudat eforturile vărului său Taj Jackson, care a condus o campanie mediatică împotriva documentarului şi strânge fonduri pentru un film care să susţină cauza starului. „Taj face o treabă perfectă. Eu îl susţin, dar nu acesta este rolul meu”, a adăugat ea. 

Modelul de 20 de ani a avut prima reacție după ce a fost urmărită de paparazzi joi în New Orleans, iar un fan i-a sugerat că a fost urmărită deoarece oamenii doresc să audă opiniile sale despre „Leaving Neverland”. 

Înainte de mesajul despre tatăl ei, Paris i-a îndemnat anterior pe fanii acestuia să „relaxeze” şi „să fumeze nişte iarbă”, în loc să se supere din cauza acuzaţiilor care-l vizează pe idolul lor. 

La o săptămână după difuzarea documentatului în care doi bărbaţi îl acuză pe fostul rege al pop-ului că i-ar fi abuzat sexual când erau copii, modelul de 20 de ani, a rupt tăcerea într-o postare pe Twitter. 

„Nu pot spune nimic ceea ce nu a fost spus deja în ceea ce priveşte apărarea”, a scris Paris, adăugând că susţine eforturile familiei sale pentru a-i păstra lui Michael numele nepătat. În postarea sa, fiica artistului ea a lăudat eforturile vărului său Taj Jackson, care a condus o campanie mediatică împotriva documentarului şi strânge fonduri pentru un film care să susţină cauza starului. 

„Taj face o treabă perfectă. Eu îl susţin, dar nu acesta este rolul meu”, a adăugat ea. Modelul de 20 de ani a avut prima reacție după ce a fost urmărită de paparazzi joi în New Orleans, iar un fan i-a sugerat că a fost urmărită deoarece oamenii doresc să audă opiniile sale despre „Leaving Neverland”. 

Înainte de mesajul despre tatăl ei, Paris i-a îndemnat anterior pe fanii acestuia să „relaxeze” şi „să fumeze nişte iarbă”, în loc să se supere din cauza acuzaţiilor care-l vizează pe idolul lor. În documentarul „Leaving Neverland”, transmis de HBO în mai multe părți, Wade Robson și James Safechuck l-au acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual pe parcursul a câtorva ani, când erau copii. 

De cealaltă parte, familia și prietenii lui Jackson i-au luat apărarea acestuia și o parte ai fanilor săi spun că este ușor să acuzi pe cineva care nu poate să se apere. Familia lui Jackson a cerut ca documentarul să nu fie transmis, numindu-l „linșaj public” și a dat în judecată compania mamă, WarnerMedia. 

Картинки по запросу paris jackson and michael jackson

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării