main logo
1181

Părinții unui tânăr i-au cumpărat o altă mașină decât dorea. Ce a urmat

Un tânăr nemulțumit că părinții i-au cumpărat un BMW în loc de Jaguar, l-a împins într-un râu.

Părinții unui tânăr i-au cumpărat o altă mașină decât dorea. Ce a urmatFoto: protv.ro

Incidentul s-a petrecut în India, iar tânărul ar fi împins mașina în apă pentru că, susține el, este prea mică pentru el și prietenii săi, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Un filmuleț publicat pe internet arată cum mașina se scufundă în apă, fiind nevoie de intervenția poliției și a unei macarale pentru a fi scoasă pe uscat.

Martorii spun că șoferul a sărit din vehicul chiar înainte ca apa să devină adâncă și l-au ajutat să ajungă teafăr la mal.

„Tânârul a fost arogant și tot insista că vrea să primească un Jaguar, pentru că un BMW este prea mic pentru el și prietenii săi. Vom face o investigație preliminară, însă se pare că este o chestiune personală. Vom acționa conform legii”, a spus un oficial din poliție.

La rândul său, tatăl acestuia a spus: „Am vrut să-i fac fiului meu un cadou de ziua lui. Ne-am putut permite un BMW, dar el a tot insistat să-i luăm un Jaguar. A spus că este prea mic, dar am crezut că va fi în regulă până la urmă. Nu ne-am imaginat niciodată că va face așa ceva.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării