main logo
2116

Părinții unui bărbat ucis vor să-i ofere asasinei o sumă uriașă

Un britanic a fost ucis în China de soția sa geloasă, iar părinții lui vor să-i ofere acum femeii 40.000 de lire sterline pentru ca nepotul lor să fie adus în Marea Britanie.

Părinții unui bărbat ucis vor să-i ofere asasinei o sumă uriașă

Acum doi ani, într-o criză de gelozie, WeiWei Fu l-a înjunghiat în gât Michael Simpson, în apartamentul lui din Shanghai, în vreme ce copiii lor dormeau într-o camera alăturată, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Micuților li s-a spus apoi că tatăl lor i-a părăsit. 

Femeia se află acum în detenție, dar familia sa a primit deja mii de lire sterline de la părinții lui Michael, notează The Sun.

După o bătălie în instanță de doi ani, bunicii Ian și Linda Simpson au reușit să devină tutori legali pentru nepoata lor, Alice, în vârstă de 6 ani. 

Ea se află acum în Suffolk, Marea Britanie. Fratele ei, Jack, în vârstă de 9 ani, a rămas în Nanzhang, nordul Chinei, în grija părinților lui WeiWei Fu.

„Am fost nevoiți să alegem între a ne întoarce acasă cu Alice sau a pleca acasă fără niciun copil. Puteam să-i pierdem pe amândoi pentru totdeauna”, a spus Ian Simpson, pentru Daily Mail.

Cei doi frați își vorbesc o data pe săptămână, prin apeluri video. Asta după ce bunicii lor au fost de acord să plătească familiei mamei lor mai bine de 9.000 de lire sterline.

Mamei copiilor i s-au promis acum peste 40.000 de lire sterline dacă fiul ei va fi lăsat să vină în Suffolk, să stea cu sora sa. Banii ar urma să fie depuși într-un cont, pentru ca femeia să aibă suport financiar în perioada în care va sta după gratii.

Peste 100.000 de lire sterline a cheltuit familia Simpson pe avocați și deplasări în China, în încercarea disperată de a-i aduce pe ambii copii în Marea Britanie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării