main logo
2372

Panică într-un avion Wizz Air. Ce a încercat să facă un bărbat

Un avion Wizz Air care efectua o cursă Budapesta - Reykjavik a fost forţat să facă o aterizare de urgenţă, joi, în Norvegia, din cauza unui pasager turbulent.

Panică într-un avion Wizz Air. Ce a încercat să facă un bărbatFoto: protv.ro

Potrivit The Sun, un bărbat mai în vârstă a încercat să pătrundă cu forţa în cabina de pilotaj, declanșând panica printe cei 200 de pasageri aflați la bordul aeronavei, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

“Un pasager sexagenar a fost scos din avion”, a declarat pe Twitter poliţia din oraşul norvegian Stavanger (vest), precizând că niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit.

Informații inițiale sugerau că bărbatul era în stare de ebrietate, însă purtătorul de cuvânt al poliţiei din Stavanger, Jon Dagsland, a precizat că pasagerul a declarat oamenilor legii că a luat medicamente şi nu-şi aminteşte nimic despre incident.

Bărbatul, un cetăţean islandez, urmează să fie supus unui examen medical, a precizat Dagsland pentru DPA.

Incidentul nu a fost tratat ca o tentativă de deturnare a avionului, însă pasagerul turbulent ar putea fi anchetat pentru nerespectarea ordinelor pilotului, a completat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Aeronava Wizz Air, cu circa 200 de persoane la bord, a decolat ulterior de pe Aeroportul Sola, din apropiere de Stavanger, cu destinaţia Reykjavik.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării