main logo
1591

Pâine ambalată cu un șoarece mort, pe rafturile unui magazin

Un tânăr din Vaslui susține că a cumpărat o pâine ambalată care a venit la pachet cu un șoarece mort.

Pâine ambalată cu un șoarece mort, pe rafturile unui magazin

Inspectorii sanitar-veterinari s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe o rețea socială, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Reprezentanții magazinului cred că pâinea respectivă nu ar fi fost cumpărată de acolo, însă clientul spune că va depune plângere la Protecția Consumatorului.

Clientul susţine că a cumpărat pâinea ambalată de la un magazin din localitatea Berezeni, judeţul Vaslui. Spune că a observat şoarecele abia când a ajuns acasă şi s-a aşezat la masă cu nişte prieteni.

Doru Chicu, client: „Când era aproape gata ceaunul am vrut să mâncăm şi când am văzut asta. Mi-a dat în stare de vomă”.

Revoltat, a fotografiat pâinea şi animalul mort şi a postat imaginile pe o reţea socială.

Client: „M-au acuzat că eu am pus şoarecele. Probabil, la firma producătoare a pâinii, un angajat, cine ştie, nu ştiu sigur, a făcut intenţionat. A pus şoarecele ăsta”.

Inspectorii sanitar-veterinari s-au autosesizat şi au mers în control la magazin, însă nu au fost găsite nereguli. Între timp, lotul din care făcea parte şi pâinea respectivă a fost retras de la vânzare.

Mitiu Ciupilan, director DSVSA Vaslui, prin telefon: „Șoarcele a ajuns în ambalaj mort pentru că nu e consumat din pâine. Produsul a trecut pe la ambalare, şoarecele era mort în ambalaj, ambalarea se face manual. Avem etichetare, transport şi manipularea pentru aranjarea pâinii la raft.”

De cealaltă parte, reprezentanţii magazinului cu pricina susţin că au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi nu cred că pâinea care avea în ambalaj un şoarece este aceeaşi cu pâinea cumpărată.

„Trei oameni au manevrat acea pâine fără să observe şoarecele. Permiteţi-ne să ne îndoim că pâinea achiziţionată din magazin este aceeaşi cu cea prezentată pe pagina social media la care vă referiţi”. 

Femeie: „Mai degrabă mănânci mămăliguţă. Făina, noi o cernem şi chiar de are alte impurităţi, rămân în sită”.

Autorităţile continuă cercetările în acest caz şi vor verifica şi fabrica producătorului. Iar tânărul a anunţat că va depune plângere la Protecţia Consumatorului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării