main logo
976

Oscar 2019. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Ca în fiecare an, ţinutele de pe covorul roşu au cuprins toate stilurile, de la clasic la controversat.

Oscar 2019. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Costumele nu au fost exclusiv pentru domni, iar unii actori au venit îmbrăcaţi la gala premiilor Oscar în ţinute care păreau foarte feminine, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Au dominat culorile pastelate şi materialele strălucitoare, cum era de aşteptat pentru cea mai importantă seară a lumii filmului.

Glenn Close – actriţă: Este făcută de Wes Gordon de la Carolina Herrera. A făcut-o special pentru mine. Are patru milioane de paiete. Patru milioane de paiete, dragii mei! Şi cântăreşte 19 kilograme. 19 kilograme! Aşa se vine la Oscaruri.

Lisa Bonet – actriţă: Avem onoarea să purtăm Karl Lagerfeld. A făcut personal smokingul lui Jason. Iar aceasta este din ultima sa colecţie pentru Fendi.

-Este foarte frumos. Ce mod minunat de a-l omagia în această seară.

-Miss Jennifer Lopez! Uitaţi-vă la atitudine. Va împlini 50 de ani anul acesta şi spune întregii lumi că împlineşte 50 de ani şi că asta e grozav. Serena Williams arată mereu uluitor. Ce culori! Îmi place această siluetă în formă de clepsidră. Iar Emma Stone, care arată ca Barbarella. Michelle Yeoh este într-o rochie de bal iridiscentă, inspirată din epoca victoriană. Aşa se vine pe covorul roşu.

-A plutit pe covor într-o rochie de şifon galbenă, ca de prinţesă, cu un decolteu minunat. Părea că se distrează. Asta înseamnă o victorie. Îmi place şi părul ei.

-Pare că urmează tendinţa pe care o vedem acum. Multe culori pastelate. E delicată, e drăguţă, rochia are ceva romantism, e asimetrică, e în culoarea spumei mării.

-Multe femei au purtat pantaloni pe covorul roşu, dar Melissa McCarthy a adus ceva în plus cu acea pelerină de mătase.

-Adam Lambert deschide Oscarurile cu Queen. Când te gândeşti la asta, aş fi vrut să poarte ceva mai strălucitor, mai îndrăzneţ, flamboiant. Dar poartă ceva prea discret pentru gustul meu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării