main logo
773

Opinie: Dincă e protejat de oameni din politică, din poliţie

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a declarat, miercuri, la Jurnalul de Seară de la Digi24 că are informaţii conform cărora Gheorghe Dincă ar fi avut complici.

Opinie: Dincă e protejat de oameni din politică, din poliţieFoto: digi24.ro

El a mai declarat că Dincă e protejat de mai mulţi politicieni, poliţişti şi magistraţi, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Adevărul trebuie explicat de către actualii anchetatori într-un mod cât se poate de clar şi de obiectiv şi cu probe fără dubiu nu cu declaraţii ale unui mitoman sau al unui om care face parte dintr-o reţea şi acoperă. 

Şi asta înseamnă că din partea mea există aşteptarea, personală, e adevărat, de a afla adevărul cu privire la complicii acesteia, la reţeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din politică, la cei care-l protejau din poliţie, la cei care-l protejau din parchet, la cei care-l protejau din alte zone, dacă ei există şi dacă eu am depus 60 de pagini la parchet cred că există”, a spus Cumpănaşu la Digi24.

Cumpănaşu a mai declarat că are numele presupuselor persoane care l-ar fi protejat pe Gheorghe Dincă şi că aşteaptă ca anchetatorii să îi audieze. 

 „Eu îi acuz pe aceşti oameni de legăturile dintre acest individ, care nu e un sociopat. Acest individ a oferit acestor oameni, a prestat pentru aceşti oameni diverse servicii, inclusiv aducerea de fetiţe. Le livra acestor indivizi.

Sunt aceste persoane care l-au cunoscut pe Dincă, l-au avut în anturajul lor şi trebuie să explice natura relaţiei lor cu el pentru că dacă le-a servit fetiţe aşa cum declară aceste persoane sau le-a adus nişte beneficii ilegale eu cred că aceşti oameni sunt şantajabili”, a mai spus Cumpănaşu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării