14 ianuarie, 01:28
405
2

OMS: Al doilea an al pandemiei ar putea fi chiar mai dur decât primul

14 ianuarie, 01:28
405
2

Al doilea an al pandemiei de COVID-19 „ar putea fi chiar mai dur” decât primul, având în vedere modul în care se răspândește noul coronavirus, în special în emisfera nordică.

OMS: Al doilea an al pandemiei ar putea fi chiar mai dur decât primul

Aceasta ce pe măsură intră în circulație variante tot mai contagioase, a avertizat miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Intrarea în cel de-al doilea an ar putea fi chiar mai dură având în vedere unele dintre dinamicile transmisiei”, a declarat directorul OMS pentru urgenţe sanitare, Michael Ryan, în cadrul unui eveniment în social media.

Organizația Mondială a Sănătății a indicat în ultima sa actualizare epidemiologică că după două săptămâni în care au fost raportate mai puține cazuri, aproximativ cinci milioane de cazuri noi au fost înregistrate săptămâna trecută.

„După sărbători, în unele ţări situaţia se va agrava înainte de a se îmbunătăți”, a declarat Maria Van Kerkhove, directoarea departamentului tehnic de combatere a pandemiei de COVID-19 din cadrul OMS.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter