main logo
8278

Omorul doctoriței din Moldova: Rudele suspectului îi susțin nevinovăția

Bărbatul bănuit că ar fi ucis-o pe doctorița Marina Gavril, originară din Moldova, a fost adus la Procuratura de pe lângă Tribunalul Brăila, România, pentru audieri.

Omorul doctoriței din Moldova: Rudele suspectului îi susțin nevinovățiaFoto: reperul.ro

Bărbatul nu recunoaște comiterea faptei. Rudele acestuia au făcut scandal la intrarea în Procuratură, susținând că el este nevinovat. Individul recunoaște că a fost în cabinetul doctoriței, dar nu la ora la care consideră anchetatorii că a avut loc omorul, transmite Știri.md cu referire la presa română.

„Nu a recunoscut niciun moment săvârșirea faptei. O cunoștea pe doctoriță, a fost o singură dată la ea pentru tratament, pe data de 16, și a plătit 150 de lei. Poate demonstra unde a fost în ziua crimei”, a precizat Corneliu Grigoriu, avocatul principalului suspect în cazul uciderii doctoriței Marina Gavril.

Anchetatorii își mențin acuzațiile.

„Recunoaște că a fost în cabinetul stomatologic, dar nu la ora la care l-am reperat. Varianta noastră care se bazează pe ce date și probe avem este că el a fost acolo la ora 16:00 (n.r. - ora decesului), nu la ora 12:00, așa cum susține. Asta este apărarea lui că a fost să facă un tratament, dar nu la ora la care noi l-am depistat acolo”, a precizat Ionel Gâlcă, prim-procuror la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Brăila.

Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știri.md amintește că un medic stomatolog, în vârstă de 41 de ani din Moldova, și-a pierdut viața, după ce a fost atacat cu bestialitate în propriul cabinet. Femeia a primit mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului.

Ulterior, polițiștii au descoperit că femeia locuia într-un cartier rău famat și trăia, de mai multe luni, în teroare, din cauza unor localnici cu care ar fi avut un conflict. Pentru că ar fi fost constant amenințată cu moartea, doctorița și-a luat recent permisul de port armă și urma să își cumpere un pistol.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării