main logo
845

Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis

Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis, anunță surse citate de Realitatea TV.

Olandezul bănuit de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucisFoto: realitatea.net

Bărbatul s-ar fi sinucis în Olanda. Suspectul s-ar fi aruncat în fața unui camion, mai afirmă sursele Realitatea TV, transmite Știri.md.

Sursele citate mai afirmă că autoritățile din Olanda ar fi informat Poliția Română.

Olandezul bănuit de comiterea crimei de la Gura Șuții este acuzat de omor calificat, agresiune sexuală și lipsire de libertate prin răpire. 

Oficialii olandezi din țara noastră îşi exprimă regretul, anunţând că autorităţile din ambele ţări sunt în contact direct pe acest subiect. Parchetul General a preluat cazul.

Parchetul General a preluat ancheta privind răpirea și uciderea Andreei Feraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița, care a fost găsită moarte, ieri, la trei zile după dispariție. 

Ancheta a fost preluată în urmă cu puțin timp de Parchetul General, după ce cetățeanul olandez a fost pus oficial sub acuzare pentru omor și sechestrare.

Anchetatorii din România vor emite actele necesare pentru solicitarea unui mandat de arestare european pe numele olandezului. 

Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda și că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său, informează Realitatea de Dambovita.

Olandezul a fost pus oficial sub învinuire. Acesta este acuzat de omor și agresiune sexuală, informează Realitatea TV.

Apar date noi în cazul cutremurător din Dâmboviţa, al fetiţei răpite și ucise. Potrivit unor surse, cetățeanul olandez bănuit că a omorât copila este suspectat de pedofilie în țara sa. Acesta a venit în București miercuri, unde a închiriat un apartament, iar sâmbătă a plecat din țară. În imaginile publicate de realitateadedambovita.net se vede cum fetița a fost în mașina suspectului, pe bancheta din față, într-o poziție atipică. Ca și cum ar fi fost legată la mâini sau i s-ar fi spus să se ascundă. Anchetatorii încearcă acum să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de olandez.

În aceste momente, legiștii fac autopsia trupului fetiței de 11 ani ucise în timp ce se întorcea de la școală. Anchetatorii încearcă să confirme existența ADN-ului copilei în mașina închiriată de cetățeanul olandez.

Olandezul suspect în cazul uciderii elevei de 11 ani din Gura Șuții a fost surprins cu o mașină de teren plimbându-se prin localitate. Victima sa afla pe bancheta din față a mașinii, transmite Realitatea de Dambovita.

Dovezile acestea îl incriminează pe cetățeanul olandez, despre care autoritățile române au toate informațiile. Surse judiciare au dezvăluit că suspectul se află în acest moment în Olanda și că urmează ca anchetatorii români să ceară un mandat european de arestare pe numele său.

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu susține că dacă suspectul din Olanda este pedofil, autoritățile din România ar fi trebuit să fie alertate cu privire la intrarea acestuia în țară.

Sursele Realitatea TV arată că trei mașini au fost observate de camerele de supraveghere prin zona din care a fost răpită copila. Doar autoturismul închiriat de olandez nu își justifica prezența acolo.

În plus, între două camere de supraveghere, mașina ar fi trebuit să parcurgă distanța în 3 minute, însă, în acest caz, a făcut 30 de minute.

Înainte de găsirea cadavrului, bărbatul a fost luat la întrebări de poliţişti, fără să fie însă şi reţinut. Între timp, a părăsit România. Sâmbătă acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.

Pe corpul copilei au fost observate urme de violență fizică și există suspiciuni că fata ar fi fost violată înainte să fie omorâtă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării