Observator din Rusia, filmat cum e lovit în secția de votare
11 sep, 2019 17:37
702
0
Observator din Rusia, filmat cum e lovit în secția de votare
11 sep, 2019 17:37
702
0

Politicianul rus Alexei Navalinîi a publicat un video în care se vede cum un bărbat lovește puternic un observator al alegerilor locale din Sankt-Petersburg, iar poliția prezentă în secția de votare nu reacționează în nici un fel.

Foto: Facebook/ Navalinîi

După ce a fost lovit de un bărbat, observatorul electoral s-a apropiat de cei doi polițiști și le-a spus să întreprindă măsuri. Aceștia l-au ignorat pe tânăr și s-au întors cu spatele la cameră, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Navalinîi a scris și despre faptul că ceea ce se întâmplă alegerile municipale din Sankt-Perersburg este o „ilegalitate de neconceput”.

Campania electorală pentru alegeri locale din Rusia a fost marcată de tulburări, în special la Moscova, unde au avut loc cele mai ample represiuni judiciare din ultimul deceniu: în urma manifestaţiilor - majoritatea neautorizate - în capitală au fost arestaţi aproape 2700 de protestatari. 

Evenimentele îşi găsesc precedent doar în valul de proteste din 2011-2012, dinainte de revenirea lui Vladimir Putin la Kremlin, după un mandat de premier.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter