main logo
409

Oaspeții concursului Eurovision 2019 din Israel vor fi cazați în corturi

Primăria municipiului Tel Aviv din Israel, oraș care va găzdui concursul internațional Eurovision Song Contest 2019, intenționează să cazeze mii de spectatori și oaspeți într-un orășel de corturi.

Oaspeții concursului Eurovision 2019 din Israel vor fi cazați în corturiOaspeții concursului Eurovision 2019 din Israel vor fi cazați în corturi

Autoritățile au anunțat o licitație pentru construcția orășelului în parcul „Yarkon", lângă Centrul de Expoziții din Israel, loc unde se va desfășura concursul Eurovision, a declarat pentru presă consilierul primarului din Tel Aviv, Ilana Michaeli, transmite Știri.md cu referire la Agerpres

Sunt planificate trei categorii de prețuri care corespund diferitelor niveluri de confort. Cele mai bugetare vor fi locurile unde oaspeții își vor putea instala singuri corturile. Cea de-a doua categorie vor constitui corturile mari, mai spațioase. Publicul mai pretențios va avea parte de case temporare - "rulote" cu baie proprie și aer condiționat.

Pe lângă locurile de dormit, pe teritoriul orășelului vor fi plasate terenuri pentru petreceri, zone de fast-food și un punct de închiriere a bicicletelor. Pentru a ajunge în sala unde va avea loc Eurovision, vor fi lansate rute speciale de autobuze. De protecția oaspeților se vor ocupa poliția, Serviciul de Securitate Națională și companiile private de securitate.

Corporația israeliană de radiodifuziune Kan, care este direct responsabilă pentru desfășurarea concursului Eurovision 2019, a prezentat o schiță a scenei pentru viitorul show, a adăugat Michaeli. Scena este proiectată de designerul german Florian Wieder, cunoscut pentru activitatea sa nu numai pentru concursul european, ci și pentru zeci de festivaluri de muzică populară din diferite țări ale lumii.

În calitate de prezentatori, corporația Kan i-a selectat pe actorul Erez Tal și top modelul Bar Refaeli, dar decizia finală privind prezentatorii va fi luată după discuții cu Uniunea Europeană de Radiodifuziune, a precizat o sursă din cadrul corporației israeliene de radiodifuziune.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării