main logo
620

O vloggeriță s-a filmat plângând, după ce i-au șters contul de Instagram

Jessy Taylor, o vloggeriță din statul american Florida, a izbucnit în lacrimi, după ce a aflat că i-a fost șters contul de Instagram unde era urmărită de 113.000 de persoane.

O vloggeriță s-a filmat plângând, după ce i-au șters contul de Instagram

Tânăra de 21 ani a mărturisit că s-a prostituat, înainte de a devenit celebră pe rețelele de socializare, și că nu poate avea un loc de muncă obișnuit pentru că „nu e bună de nimic”.

Cu ochii înecați în lacrimi, Jessy Taylor a spus că nu-și poate imagina cum poate lucra din nou într-un restaurant McDonald’s și că are nevoie de contul ei de Instagram pentru cariera ei. Cu toate acestea, vloggerița nu a precizat cum câștigă bani pe Internet, relatează Daily Mail. 

„Sunt în Los Angeles din acest motiv. Sunt în LA pentru că vreau să fiu pe Instagram. Nu valorez nimic fără urmăritorii mei (…) „Vreau să le spun tuturor celor care m-au raportat. Gândiți-vă de două ori deoarece îmi distrugeți viața deoarece îmi câștig toți banii cu ajutorul Internetului și nu vreau să pierd acest lucru” „Știu că mulți oameni nu vor să mai apar pe Internet și să fiu exact ca ei, 90 la sută dintre ei, cei care lucrează de la 9 la 5. Eu nu pot face asta. Am venit în LA nu pentru a face asta”, a povestit Jessy Taylor. 

Vloggerița a spus că și-a creat un cont nou pe rețeaua Instagram, iar, în prezent, este urmărită de 3.500 de persoane. „Am fost prostituată. Mă dezbrăcam în fiecare zi. Nu mai fac asta pentru că îmi câștig toți banii pe Internet (…) Nu vreau să mă întorc la viața aceea”, a mărturisit tânăra. 

„Oamenilor care râd de mine și complotează să-mi șteargă contul, imaginați-vă dacă ați fi în locul meu. Am fost abandonată de familie, am fost sabotată de toți cunoscuții. Ceea ce unii dintre voi nu vă dați seama este că nu am nicio calificare, am o datorie de 20.000 de dolari de la colegiu și nici nu pot urma colegiul pe care-l vreau”.

„Am lucrat la McDonald’s, înainte de a avea cont pe YouTube și pe Instagram și de a avea 100.000 de urmăritori. Până să obțin tot ce am vrut în viața mea, am fost o fraieră”, a povestit Jessy, în fața camerei. 

Tânăra și-a încheiat clipul, spunând că se teme că va ajunge să fie „o prostituată fără casă care consumă droguri pe stradă”. Reacțiile internauților care au văzut-o plângând în hohote nu au întârziat să apară. 

„Este cel mai patetic lucru pe care l-am auzit în ultima vreme”, „Acest clip trebuie să fie o parodie despre mileniarii din epoca modernă”. 

„Cred că aș fi și eu supărat dacă aș fi «plătit» să nu muncesc”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor care i-au văzut clipul. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării