main logo
1047

O tânără violată a fost arsă de vie în timp ce se îndrepta spre tribunal

Calvar pentru o tânără de 23 de ani din India, victima unui viol. A fost prinsă și arsă de vie în timp ce mergea la tribunal să depună mărturie.

O tânără violată a fost arsă de vie în timp ce se îndrepta spre tribunalFoto: ksby.com

O victimă a violului în vârstă de 23 de ani a fost prinsă de un grup de bărbați, inclusiv presupusul violator, și arsă de vie, în timp ce se îndrepta spre un tribunal din nordul Indiei, transmite Știri.md cu referire la Realitate.net.

Actul de violență a declanșat un protest spontan al localnicilor din mica localitate din statul indian Uttar Pradesh. Oamenii acuză flagelul crimelor împotriva femeilor, sub ochii polițiștilor.

Și săptămâna trecută mii de indieni au protestat în mai multe orașe, în urma violului urmat de crimă în cazul unei doctorițe veterinar în vârstă de 27 de ani. Protestatarii cer ca instanțele să urmărească rapid cazurile de viol și să solicite pedepse mai dure.

Femeia atacată și arsă joi dimineață se află în stare critică, potrivit unui medic la Spitalul Civil din Lucknow, capitala statului Uttar Pradesh.

Tânăra mergea să prindă trenul pentru a participa la o audiere la tribunal când a fost prinsă, stropită cu kerosen și lăsată să ardă de vie, a transmis poliția locală.

"Conform declarației victimei, cinci persoane au fost implicate în incendierea ei, inclusiv bărbatul acuzată de viol", a declarat pentru Reuters Vikrant Vir, un superintendent al poliției din Unnao.

Toți cei cinci bărbați au fost reținuți, a spus poliția Uttar Pradesh într-un mesaj pe tweeter.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării