1578
0
O tânără nu s-a mai spălat pe cap timp de doi ani
1578
0

O tânără a decis să facă un experiment inedit și a renunțat să se mai spele pe cap timp de doi ani. Rezultatul a fost unul mai mult decât surprinzător. Cum arată părul fetei acum?

Foto: a1.ro

Sătulă să folosească tot felul de șampoane, măști și alte produse cosmetice pentru păr, în încercarea de a-l face să arate cât de cât bine, Iiris Heikkinen de 24 de ani a decis într-o zi să renunțe la spălatul pe cap, transmite Știri.md cu referire la antena1.ro.

Deși înainte se spăla pe cap zilnic pentru a preveni îngrășatul și pentru a-și face podoaba capilară să arate cât de cât bine, tânăra a renunțat complet la acest obicei. A contat faptul că a găsit pe internet o mișcare ce promovează beneficiile uleiurilor esențiale.

Timp de doi ani, Iiris și-a spălat părul doar cu apă și, odată la câteva luni, mai folosea puțin ulei de cocos. Mulți au fost tentați să spună că este vorba mai degrabă despre umezit părul, fiindcă nu se poate vorbi de „spălat” în absența șamponului!

Acum, tânăra a mărturisit că părul ei arată mai bine ca niciodată și că a descoperit faptul că acesta se poate curăța...singur! Chiar dacă la început a părut gras, după  perioadă podoaba capilară și-a reglat aspectul și acum arată incredibil de bine!

Iiris promovează acum uleiurile esențiale și beneficiile acestora pentru corp și sănătate, iar experimentul său îi folosește drept exemplu pentru cei din jur.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter