906
0
O tânără a încercat să deturneze un avion britanic: Vă omor pe toți
906
0

Pasagera care a provocat panică la bordul unui avion britanic după ce a încercat să intre în cabina piloților și să deturneze aeronava a primit o notă de plată de la compania aeriană în valoare de 85.000 de lire sterline, adică aproximativ 105.000 de dolari.

Foto: digi24.ro

Chloe Haines, 25 de ani, este acuzată de Jet2 de „comportament agresiv și periculos” și că i-a pus în pericol pe ceilalți pasageri atunci când a încercat să deschidă o ușă a aeronavei la scurt timp după ce aceasta a decolat spre Turcia, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Ulterior, Chloe a vrut să forțeze intrarea în cabina piloților, cu intenția de a deturna aeronava, în acest timp strigând încontinuu: „O să vă omor pe toți”.

Tânăra britanică s-a îmbarcat pe data de 22 iunie într-un avion al companiei Jet2, la Stansted, Marea Britanie, spre Dalaman, Turcia, iar imediat după decolare a început să strige: „O să vă omor pe toți pe toți!”. 

Chloe Haines a fost imobilizată de pasageri și membrii echipajului, iar aeronava a fost escortată de avioane de luptă înapoi, la Stansted.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter