main logo
694

O tânără a făcut stop cardiac şi a murit după ce mama i-a comentat pe Facebook

O tânără de 33 de ani a murit la 24 de ore după un incident cu mama sa. Inima i-a cedat după o ceartă izbucnită din cauza faptului că femeia a comentat din greşeală cu sute de „angry emoji“ unul dintre videoclipurile publicate de fiica sa.

O tânără a murit după ce mama i-a comentat pe Facebook

Shabina Miah, o tânără în vârstă de 33 de ani, a murit la mai puţin de 24 de ore după ce inima i-a cedat în urma unui incident cu mama sa, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Aceasta a comentat din greşeală cu sute de „angry emoji“ unul dintre videoclipurile postate de tânără pe Facebook, scrie metro.co.uk.

Conform mamei tinerei, comentariul a ajuns pe pagina de socializare din greşeală, iPad-ul blocându-se şi trimiţând singur sutele de emoji. 

După ce a văzut că tânăra refuză să vorbească cu ea, femeia s-a îndreptat spre locuinţa acesteia din Macclesfield, Cheshire, pentru a încerca să rezolve neînţelegerea.

Pentru că nu au ajuns la niciun acord, ajungând să se certe din nou, femeia a decis să se întoarcă a doua zi dimineaţă. Din păcate, şi-a găsit fiica moartă în pat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării