main logo
609

O tânără a devenit milionară, găsind nume pentru bebeluși chinezi

Tânăra Beau Jessup din Anglia a devenit bogată datorită unei idei revoluționare ce i-a venit în timpul unei călătorii în China.

O tânără a devenit milionară, găsind nume pentru bebeluși chinezi

Fata avea 16 ani când a mers cu tatăl său în China. Acolo prietenii de familie i-au cerut să le propună un nume pentru copil, Beau știa că e o chestiune prea serioasă, dar nu a putut refuza, transmite Știri.md cu referire la Telegraph.md.

În China multe familii vor ca copii lor să aibă două nume, dintre care unul englez. Aceștia consideră că astfel copii lor se vor integra mai ușor în cazul în care vor merge peste hotare la studii sau muncă. 

Dar din cauza faptului că nu au acces la internet, părinții deseori se întâmplă să dea nume destul de stranii din neștiință.

„Când eram la școală, multe fete aveau nume englezești. Unele însă erau foarte stranii, de exemplu popcorn și deveneau astfel ținta glumelor. Consider că este o responsabilitate mare să numești un copil”, spune fata într-un interviu.

Și după revenirea în Anglia, Beau știind limba chineză a continuat să ajute părinții cu un nume. Aceasta a deschis un site, unde poți să găsești un nume reieșind din multe caracteristici. 

Întâi părinții indică sexul copilului dar și calitățile pe care ar dori să le aibă acesta și programa oferă variantele posibile. 

Timp de trei ani, Beau Jessup a ajutat 670 de mii de copii să aibă un nume occidental, acest lucru i-a adus tinerei bussineswomen o sumă frumușică de 260 de mii de lire sterline ceea ce ar fi echivalent cu aproape 6 milioane de lei.

Картинки по запросу Beau Jessup

Похожее изображение

Похожее изображение


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării