main logo
1288

O soție înșelată, obligată să plătească daune amantei soțului

Un război amoros, între o femeie care încerca să-şi apere căsnicia şi amanta soţului, s-a terminat în instanţă, după un proces care a durat un an şi jumătate.

O soție înșelată, obligată să plătească daune amantei soțului

Acuzată de loviri şi alte violenţe, D.S.M., femeia care şi-a băgat în spital rivala în dragoste, a primit o pedeapsă de şase luni închisoare, dar magistraţii au dispus amânarea aplicării pedepsei, femeia din Botoșani, România, urmând să fie supusă unui termen de supraveghere de doi ani, transmite Știri.md cu referire la monitorulbt.ro.

În schimb, ea a fost obligată să-i plătească amantei soţului daune morale de 2.500 de lei românești (echivalentul a circa 10.000 de lei moldovenești), precum şi toate cheltuielile privind prestaţiile medicale.

Decizia definitivă a fost pronunţată zilele trecute de Curtea de Apel Suceava, hotărârea fiind definitivă.

Amantă ajunsă la spital

Conflictul violent dintre cele două rivale a avut loc în februarie 2016, la câteva zile după sărbătoarea Sfântului Valentin, când D.S.M., care îşi bănuia de mai mult timp soţul de o relaţie extraconjugală, a realizat că bărbatul s-ar putea întâlni cu amanta, care tocmai aştepta să fie preluată din gară. 

L-a sunat pe telefonul mobil şi cum bărbatul nu a vrut să-i spună unde se află, femeia a vrut să-i prindă în flagrant. 

A mers până în apropierea locuinţei amantei, aşteptându-i pe amorezi să apară, doar că bărbatul a presimţit ceva şi a rugat-o pe amantă să-şi sune o prietenă, care a preluat-o de pe traseu.

Dornică de răzbunare, soţia trădată nu a mai rezistat şi, imediat ce şi-a văzut rivala s-a dus direct la ea, a deschis portiera mașinii, a prins-o cu mâinile de păr şi a tras-o cu forţă în afară, reuşind să o scoată din maşină. 

Doar că amanta s-a dezechilibrat şi a căzut, fracturându-şi glezna stângă. Spiritele s-au calmat doar după intervenţia soţului, care a luat-o pe D.S.M. şi a plecat.

În schimb, amanta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean, unde a fost internată, după altercaţie ea având nevoie de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale.

Plângere depusă la poliţie

Lucrurile nu s-au oprit aici pentru că, rănită la propriu şi la figurat, amanta a făcut plângere la poliţie, iar botoşăneanca s-a văzut anchetată penal şi trimisă în judecată pentru agresiune. 

Procesul s-a desfăşurat în primă fază la Judecătoria Botoşani, care a pronunţat sentinţa în noiembrie 2018. 

Doar că amanta nu a fost mulţumită de verdictul magistraţilor şi a făcut apel, dosarul ajungând astfel la Curtea de Apel Suceava.

 Săptămâna aceasta, însă, instanţa a respins apelul tinerei, menţinând hotărârea judecătoriei. 

Doar că între timp, după întreg războiul cu amanta, D.S.M. a divorţat de soţ.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării