main logo
1288

O soacră a mers la nunta fiului ei îmbrăcată în rochie de mireasă

Soacra unei tinere a mers la nuntă îmbrăcată în rochie de mireasă, iar mărturisirea tinerei a făcut înconjurul lumii, internauții declarându-se șocați de această istorisire.

O soacră a mers la nunta fiului ei îmbrăcată în rochie de mireasă

Poveștile despre soacre nu sunt tocmai plăcute, însă, la prima vedere, aceasta între orice imaginație, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

Amy Pennza, o tânără care are acum patru copii, a mărturisit că soacra ei a venit îmbrăcată în rochie de mireasă.

Deși mulți internauți s-au grăbit să o critice, povestea din spatele aceste întâmplări i-a emoționat, întrucât Amy a oferit detalii inedite despre motivele care au determinat-o să facă asta.

”A crescut într-o sărăcie extremă. Atunci când era copil, era atât de flămândă, că se furișa în bucătărie și mânca resturi de mâncare. De aceea, atunci când crești cu nimic, întotdeauna rămâne cu tine. Indiferent de banii pe care-i aduni, există mereu o teamă care te urmărește că totul va dispărea și vei ajunge din nou săracă. E cunoscută pentru economiile pe care le face și pentru sacrificiile pe care le face pentru a aduna bani. Așa se face că atunci când a văzut această rochie la un preț redus nu s-a putut abține să n-o ia. În plus, trebuie să recunoaștem, a făcut ca nunta noastră să fie de neuitat”, a mărturisit tânăra.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării