main logo
531

O româncă, sechestrată, bătută și violată în Franța de fostul său iubit

Clipe de coşmar pentru o româncă în vârstă de 23 de ani. Tânăra a fost sechestrată, bătută şi violată de fostul său iubit într-o casă din Corsica, Franţa. Jandarmii au intervenit în forţă în clădire și au eliberat-o.

O româncă, sechestrată, bătută și violată în Franța de fostul său iubitO româncă, sechestrată, bătută și violată în Franța de fostul său iubit

Potrivit presei franceze, un martor a sunat la Poliţie şi a anunţat că tânăra de 23 de ani este ținută ostatică în casă. După 11 ore de coşmar, românca a fost eliberată de trupele speciale ale jandarmeriei, notează Prime.md

„În urma anchetei, am găsit rapid locuinţa din Porri, o casă izolată, unde accesul este îngreunat. Era imposibil să ajungem cu un vehicul", a spus colonelul, Jandarmeria Franceză, Mathieu Demesy.

În locuinţa în care se afla tânăra, jandarmii l-au găsit şi pe răpitor împuşcat în cap. El s-a sinucis cu arma pe care o avea asupra sa.

„Tânăra eliberată de jandarmi a declarat că, în cele 11 ore cât a fost sechestrată, a fost bătută, încătuşată şi violată", a zis procurorul Parchetului din Bastia, Caroline Tharot.

Bărbatul care s-a împușcat a acționat cu ajutorul unui complice, care a fost arestat. Ambii suspecţi erau cetăţeni francezi, care anterior au mai fost certaţi cu legea. Potrivit procurorilor, tânăra l-a cunoscut pe răpitor prin intermediul unei reţele de socializare. 

După mai multe întâlniri în Franţa şi în România relaţia celor doi s-a încheiat, iar românca şi-a găsit un alt iubit şi s-a mutat la el. Atunci, agresorul a decis să o răpească şi să o convingă să se împace cu el.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării