main logo
737

O româncă, arestată în Italia după ce și-a tuns fiica la zero

Autoritățile din Italia au arestat o femeie, în vârstă de 37 de ani, din Belluno, provincia Veneto, după ce aceasta și-a pedepsit fiica în mai multe rânduri între lunile martie şi aprilie 2017.

O româncă, arestată în Italia după ce și-a tuns fiica la zero

Românca și-a pedepsit copila pentru că aceasta întârzia la școală deseori sau nu se ducea deloc la cursuri. Drept pedeapsă, femeia a tuns-o pe fetiță la zero, potrivit Corriere del Veneto, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Ea a fost trimisă în judecată cu acuzația de abuz în folosirea mijloacelor de pedeapsă care a adus prejudicii fizice și psihice copilului. 

Întrebată de anchetatori de ce nu ajungea la școală, fetița le-a spus acestora că pur și simplu nu se trezea în timp util și că uneori simțea să doarmă mai mult. 

Pentru faptele sale, românca să ajungă după gratii, pentru că în Codul Penal din Italia este prevăzută o pedeapsă de până la 6 luni de închisoare pentru persoana care abuzează de mijloace de corecţie şi pedeapsă împotriva unei alte persoane care se află sub autoritatea sa.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării