main logo
615

O româncă a primit de la morgă un picior amputat în loc de copilul ei mort

O familie de români stabilită în Italia a fost pusă într-o situație imposibilă, iar acum își caută dreptatea în instanță.

O româncă a primit de la morgă un picior amputat în loc de copilul mortO româncă a primit de la morgă un picior amputat în loc de copilul mort

Anul trecut, în noiembrie, femeia a născut un copil decedat la Spitalul ”Alto Tevere”, din Citta di Castello. A vrut să-şi îngroape copilul, conform tradiţiei din România, şi a cerut trupul de la morgă. Însă, în loc de copil, cei doi soţi au primit un picior amputat, care provenea de la un bărbat matur, relatează La Nazione, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

”Ne pare rău pentru eroarea făcută”, a fost singura justificare primită de la spital.

Copilul a murit pe 16 noiembrie 2016, dar familia a primit aprobarea pentru a-i ridica trupul abia pe 17 februarie 2018, după necropsie şi expertize pentru determinarea cauzei morţii.

Angajaţii de la morgă, se pare, au comis grava eroare. Ei au primit în acelaşi timp trupul unui bărbat decedat după o amputare şi corpul copilului. Nu se ştie cum, dar trupul copilului a ajuns în sicriu cu bărbatul în loc de picior, iar piciorul a fost pus în sicriul pregătit pentru copil.

Familia bărbatului decedat a primit trupul şi a făcut înmormântarea. În momentul în care românii au venit să ridice corpul copilului decedat, cei de la morgă şi-au dat seama de greşeala făcută.

După şocul suferit de incidentul în sine, românii au avut parte de un calvar, pentru că au făcut demersuri pentru exhumarea bărbatului, pentru a-şi recupera copilul.

Românii au dat spitalul în judecată şi, înainte de orice, vor să afla cine este vinovat pentru această greşeală macabră.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării