main logo
384

O renumită interpretă din Marea Britanie va cânta la Cerbul de Aur 2019

Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, vine la Cerbul de Aur.

O renumită interpretă din Marea Britanie va cânta la Cerbul de Aur 2019

În ultima zi de concurs, 23 august, artista va susţine la Braşov primul său recital pe o scenă din România, transmite Știri.md.

"My Kind Of Love", "Next to Me", "Read All About It", "Beneath you’re Beautiful" sunt câteva dintre hiturile care s-au auzit pe radiourile din întreaga lume şi cu care Emeli a cucerit definitiv inimile şi... urechile ascultătorilor.

Ascensiunea sa artistică a început în 2009, când a lansat, alături de rapper-ul Chipmunk, "Diamond Rings", piesă ce a intrat direct în Top 10 UK Singles Chart.

Albumul de debut, "Our Version of Events", lansat în 2012, a ajuns numărul unu în Regatul Unit la scurt timp de la lansare, doborând în acelaşi timp şi un record deţinut timp de 50 de ani de The Beatles pentru cele mai multe săptămâni în Top 10. De asemenea, a primit 7 discuri de platină în Marea Britanie şi Irlanda, fiind cel mai bine vândut album în 2012 şi 2013.

Festivalul Cerbul de Aur 2019, care se desfăşoară în perioada 22-25 august, va fi o ediţie  completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Cu recitaluri care să devină momente de colecţie. 

În acest an, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Irina Rimes şi Ştefan Bănică jr.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării