main logo
510

O rachetă antigrindină a căzut pe casa unei familii din România

O familie din comuna prahoveană Sângeru a trecut printr-o spaimă cumplită când o rachetă antigrindină a căzut pe casă, distrugând o parte din acoperiş.

O rachetă antigrindină a căzut pe casa unei familii din România

Incidentul s-a petrecut a doua zi după dezastrul lăsat în urmă de inundațiile de vineri, când familia s-a întors acasă pentru a evalua pagubele și a se apuca de reparații, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Proprietarul susține că s-a speriat teribil în momentul în care din senin a auzit o bubuitură. Când a ieşit din casă şi-a dat seama că locuinţa fusese lovită de o rachetă antigrindină, care a distrus o parte din acoperiş. Racheta i-a izbit colțul casei, după care a ricoșat într-o magazie, pe are a făcut-o praf.

Membrii familiei se aflau în acel moment în casă şi nimeni nu a fost rănit.

Proprietarul reclamă că autorităţile nu au făcut nimic ca să-l ajute nici în privinţa inundaţiilor, nici după pagubele produse de rachetă. Acesta a relatat că după ce a sunat la 112, un polițist sosit la fața locului i-a spus “Hai, domn’e, că nu e mare lucru” și a plecat.

Echipa venită să ridice resturile rachetei, compusă inclusiv din reprezentanții Primăriei, a evaluat paguba, iar primarul i-ar fi spus: “Bă, tu ai autorizație de construcție aici?”

„M-am și tăiat în timpul evenimentului, am fost dus cu salvarea la spital. Iar pe ei îi interesează autorizaţia de construire. Nu mi se pare normal”, a spus bărbatul pentru presa locală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării