main logo
2648

O profesoară a făcut sex cu un elev chiar în sala de curs

O profesoară a fost arestată după ce întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 13 ani. Soțul femeii i-a implorat pe părinții minorului să nu o denunțe.

O profesoară a făcut sex cu un elev chiar în sala de cursO profesoară a făcut sex cu un elev chiar în sala de curs

Britanny Zamora, 27 de ani, profesoară la “Las Brisas Academy Elementary School in Goodyear” din  Arizona, a fost arestată după ce a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev, potrivit standard.co.uk citat de libertatea.ro.

Relația dintre cei doi ar fi început în luna febriarie. Femeia a început să flirtreze cu băiatul pe un chat de grup al clasei, potrivit colegilor minorului.

Profesoara care preda elevilor de clasa a VI-a i-a trimis elevului de 13 ani mai multe poze indecente, în timp ce victima a răspuns mesajelor în aceeași manieră.

În mesaje, băiatul îi mărturisește femeii că vrea să “facă din nou sex”, iar aceasta i-a răspuns că “ar face sex cu el toată ziua” dacă ar putea renunța la serviciu.

Părinții minorului sunt cei care au descoperit ce se întâmpla între profesoară și fiul lor.  Soțul femeii i-a implorat să nu o denunțe pe femeie la poliție, dar fără succes.

Investigația a scos la iveală faptul că Britnnay a întreținut relații sexuale cu elevul său de mai multe ori, la școală și în mașina ei.

Britanny a fost arestată, iar asupra ei au fost puse opt capete de acuzare. Judecătorul i-a fixat profesoarei o cauțiune de 250.000 de dolari.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării