main logo
449

O profesoară a făcut infarct după ce un hoţ i-a intrat în casă

O fostă profesoară din Bistriţa Năsăud a fost găsită fără suflare în casă. Fiica ei, îngrijorată că nu mai ştia nimic despre ea, a intrat în locuinţă pe o fereastră lăsată deschisă, căci uşa de la intrare era încuiată pe dinăuntru.

O profesoară a făcut infarct după ce un hoţ i-a intrat în casă

Poliţiştii chemaţi de urgenţă au descoperit că victima, de 69 de ani, a fost jefuită şi a murit, cel mai probabil, pentru că de spaimă, a făcut infarct, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Fosta directoare a şcolii din comună natală - Șieu din Bistriţa Năsăud - nu a mai fost văzută de miercuri. Toate geamurile casei erau larg deschise, dar uşa de la intrare era închisă pe dinăuntru. Fiica profesoarei i-a rugat pe 2 vecini să o ajute să intre. Şi a găsit-o pe mama ei, fără suflare, căzută pe jos.

Vecină: “A descoperit fata ei că nu are aurul şi banii. S-ar fi putut să intre cineva peste ea şi a speriat-o şi a făcut infarct şi a murit. Numai cine a ştiut că are bani şi aur a intrat.”

Vecină: “Avea bijuterii, tot timpul umbla cu lănţişor şi cu brăţara, mai multe inele şi cercei, a avut de avut. Au dispărut şi banii care îi avea pregătiți pentru dantură.”

Poliţiştii spun că locuinţa nu era răvăşită, iar cine a furat cei 2.750 de lei şi bijuteriile, ştia clar unde sunt ţinute. Poliţiştii spun că femeia nu a fost lovită.

Crina Maria Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud: “Ca urmare a examinării exterioare a cadavrului a rezultat că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului.”

Cel mai probabil, cred poliţiştii, pensionara s-a speriat atât de tare, încât a făcut infarct şi a murit. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă, pentru autopsie.

Între timp, poliţiştii încearcă să dea de urma hoţului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării