main logo
5958

O prezentatoare, atacată în direct cu o cărămidă de o femeie goală

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, de o femeie dezbrăcată care a apărut în platou.

O prezentatoare, atacată în direct cu o cărămidă de o femeie goală

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii Access Direct a atacat-o pe Mirela Vaidacu un obiect contondent, strigându-i să-i dea „banii“, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

Un echipal de la 112 şi a ajuns un echipaj la faţa locului.

Din primele informaţii, agresoarea avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida era vizibil marcată şi a povestit plângând că este şocată.

Prezentatoarea a dezvăluit că se teme pentru siguranţa ei după ce a primit ameninţări pe Internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

„Ne-am întors în direct. Sunt în stare de şoc, fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. după cum vedeți avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbracată fix în momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi tip „să âmi dai banii”.

M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este aceasă doamnă. Am chemat poliția, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete.

Îmi este frică pentru viaţa mea. Am fost ameninţată de Magdalena Șerban, criminala de la metrou, care mă amenintă cu moartea. Am înţeles că este în inchisoare încă”, a spus Mirela Vaida în direct, după atacul șocant.

Este curios cum persoana necunoscută a reuşit să intre în studioul televiziunii, ştiut fiind că aceste instituţii sunt bine păzite de echipe de securitate, iar o femeie dezbrăcată nu are foarte multe şanse să treacă neobservată.

„Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct, când Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de un om al străzii ce a intrat prin efracţie. Autorităţile au fost sesizate imediat, iar Poliţia a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse  evenimente de acest gen.“, a transmis televiziunea.

Din primele date, aceasta ar fi patruns în clădire pe o uşă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secţia 4 Poliţie în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept", au precizat surse judiciare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării