main logo
864

O poză facută într-o baie plină cu ciocolată a costat-o locul de muncă

O funcționară din Rusia a fost demisă, dupa ce a publicat fotografia pe internet. Este vorba despre consiliera guvernatorului regiunii Ulianovsk, care a concediat-o.

O poză facută într-o baie plină cu ciocolată a costat-o locul de muncă

Selfie într-un hotel de 5 stele din Baku. Anume această poză a stârnit un adevarat scandal în Rusia, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Funcționara, care apare într-o baie, a lăsat și un mesaj pe Instagram: “Prea multă ciocolată nu există”. 

Jurnaliștii au aflat că timp de o săptămână pentru asemenea proceduri, consiliera a scos din buzunar în jur de 650 de dolari.

Fotografia a trezit nemulțumirea internauților, iar în scurt timp a reacționat chiar șeful femeii, guvernatorul din Ulianovsk, Serghei Morozov, care a numit comportamentul subalternei sale drept unul neadecvat și a cerut să fie inițiată o anchetă internă.

Ulterior, femeia a șters fotografia și și-a cerut scuze. Chiar și așa, ea a fost demisă. Mai mult, după ce a atras privirile internauților, Svetlana Opeoniseva s-a trezit și în centrul atenției jurnaliștilor, care au analizat declarația de venit a funcționarei. 

Potrivit documentului, consiliera a câștigat peste 2 milioane de ruble rusești în 2018, echivalentul a peste 30 de mii de dolari.

Funcționara a fost acuzată de unii internauți, dar și de colegi că etalează luxul în care trăiește, prin fotografii surprinse în hoteluri de 5 stele. 

Un caz similar a fost și în Moldova, când o procuroră a publicat pe o rețea de socializare mai multe fotografii, etalându-și casa în care locuiește. Atunci, femeia a declarat că și-a cumparat locuința din banii câștigați de soțul ei, care a muncit peste hotare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării