main logo
1005

O populară vedetă YouTube, dispărută de 9 zile. Afirmațiile contradictorii ale iubitului

Marina Joyce, o populară vedetă YouTube din Marea Britanie, este căutată de poliție, după ce a dispărut în urmă cu 9 zile. Pe de altă parte, iubitul său susține că aceasta este „în siguranță”.

O populară vedetă YouTube, dispărută de 9 zile. Ce spune iubitul ei

Fata de 22 de ani a dispărut din orașul natal, situat în apropiere de Londra, în 31 iulie. Dispariția sa a fost semnalată și pe site-ul poliției din Haringey, scrie Metro.

„Ne puteți ajuta să o găsim pe Marina Joyce, care a dispărut? A fost văzută ultima oară pe 31 iulie și a fost dată dispărută pe 7 august”, a transmis poliția, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Imediat, fanii tinerei au reacționat pe rețelele de socializare. Pe de altă parte, Brandon Mehmed, iubitul fetei, susține că aceasta ar fi în siguranță.

„Este o postare temporară pentru toți cei îngrijorați pentru Marina. Ne ocupăm de asta cu profesionalism. Nu vă îngrijorați pentru ea, e bine. E în siguranță, aveți cuvântul meu”, a transmis el, subliniind că nu poate da mai multe informații.

Contactați de The Sun, reprezentanții poliției au precizat că nu au încă informații despre locul în care se află tânăra.

Potrivit The Independent, Joyce a devenit cunoscută datorită tutorialelor pe teme de frumusețe pe care le postează pe YouTube, În 2016, și-a îngrijorat fanii după ce ar fi șoptit: „Salvați-mă” într-un tutorial. Totodată, părea să aibă vânătăi pe brațe. Ulterior, însă, ea a susținut este în siguranță.

Marina este urmărită de 2,1 milioane persoane pe YouTube. Ultima dată, ea a încărcat un filmuleț pe YouTube în 21 iunie. De atunci, fanii nu au mai auzit nimic despre ea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării