main logo
1028

O mașină a cortegiului premierului armean a lovit mortal o femeie gravidă

Guvernul confirmă că prim-ministrul armean se afla ieri într-una dintre mașinile autoturismului de la intersecția străzilor Paronyan și Leo din Erevan, în care o tânără gravidă a murit în timpul unui accident rutier în care era implicată o mașină din cortegiul premierului.

Mașina cortegiului premierului armean a lovit mortal o femeie gravidăFoto: azatutyun.am

Astăzi, la aproximativ 24 de ore de la tragicul incident, Taron Ciakoian, adjunctul șefului de cabinet al prim-ministrului, a declarat că la momentul coliziunii, mașina premierului se afla la aproximativ 100-150 de metri de la fața locului, transmite Știri.md cu referire la azatutyun.am.

În același timp, se observă că Pashinian a observat o „femeie căzută” și a cerut să cheme o ambulanță, iar apoi, după ce a aflat că „a avut loc o coliziune din partea laterală a mașinii batalionului de însoțire al Poliției Rutiere, „a dat instrucțiuni corespunzătoare ministrului Sănătății și agențiilor de aplicare a legii”.

Întrebat de ce poliția rutieră nu s-a oprit să o ajute pe femeia lovită, adjunctul șefului Prim-ministrului a răspuns: „În acest caz, întreg convoiul de mașini s-ar fi oprit, blocând tot traficul pe șosea și provocând blocaje suplimentare și pe străzile adiacente, împiedicând astfel intrarea ambulanțelor”.

Chakhoyan a spus că după incident, Nikol Pashinian a vorbit la telefon cu tatăl decedatei, Sona Mnatsakanyan, în vârstă de 28 de ani, în care și-a exprimat condoleanțe și a asigurat că va fi efectuată o investigație obiectivă a incidentului.

Abonează-te gratuit la Știri.md și pe Telegram pentru a nu pierde cele mai importante noutăți: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării