447
0
O mamă şi-a ucis fiul minor pentru că aşa i-au spus demonii din cap
447
0

Un băieţel de opt ani a fost omorât cu cruzime chiar de mama sa, într-un moment de furie. Femeia ar fi primit “ordine de la demoni” pentru a lua viaţa copilului, în numele unui sacrificiu.

Tisha Sanchez a fost acuzată de crimă de gradul 1, după ce fiul ei a fost găsit mort în casa lor, în Irving, Texas, SUA, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv.

Potrivit informaţiilor oferite de poliţie, un echipaj a ajuns la casa acestora, după ce ar fi primit un apel referitor la o persoană inconştientă.

Când au sosit au descoperit un băiat de opt ani, decedat, idendificat ulterior de Dallas County Medical ca fiind Joevani De la Pena. Copilul ar fi fost asxifiat cu o pernă.

Tisha Sanchez, mama băiatului, a fost arestată şi acuzată de crimă. Deşi poliţia a declarat iniţial că motivul omorului este neclar, femeia de 30 de ani a recunoscut rudelor că “demonii i-au spus să îşi sacrifice fiul”.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat, Tisha era considerată "un om bun, care merge la biserică şi îşi creşte cu drag copilul", potrivit cunoscuţilor. 

Femeia nu se afla însă la prima abatere, în trecut fiind acuzată de opunere în faţa arestării, după ce a hărţuit un funcţionar public. Şi atunci femeia a dat dovadă de violenţă asupra copilului său.

Când ofiţerii au ajuns la faţa locului, au înlemnit. Micul Joevani era târât pe jos într-un magazin de haine, chiar de mama sa.

Ea a fost reţinută şi dusă de urgenţă la un spital pentru un tratament psihiatric.

Potrivit Mirror, când băiatul a fost intervievat de serviciile copilului, a spus că are o "mamă bună", forţând oficialii să închidă cazul.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului pentru Protecția Copilului, Shari Pulliam, a declarat: "Am făcut ce s-a putut."

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter