main logo
1109

O mamă și-a ucis copiii pentru că nu avea cu ce să-i întrețină. Cum au fost găsiți

O antreprenoare de succes și-a ucis cei doi copii, strangulându-i după ce le-a cumpărat două batoane de ciocolată. Ulterior, Elena Karimova, de 27 de ani, le-a incendiat trupurile copiilor de 2 și 4 ani.

O mamă și-a ucis copiii pentru că nu avea cu ce să-i întrețină

Femeia, originară din Rusia, a fost surprinsă cumpărând ciocolată și combustibil dintr-o benzinărie din Nizhny Novgorod. Cei doi copii, fiica de 4 ani și băiatul de doi ani se aflau, în tot acest timp pe bancheta din spate a mașinii pe care femeia a închiriat-o, transmite Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Autoritățile susțin că mama le-a îngropat trupurile carbonizate într-o pădure din apropiere.

Femeia avea o afacere de succes, pe Instagram, unde era urmărită de peste 27.000 de pasionați de produse de cosmetic. În urma tragediei, Elena a fost condamnată la închisoare.

La fața locului, pompierii au crezut că au de-a face cu leșul unui câine, însă ulterior au stability proveniența rămășițelor. La o privire mai atentă și-au dat seama că este vorba de trupurile a doi copii.

Întrebată de procurori de ce a recurs la acest gest, femeia a răspuns că “nu le poate oferi un viitor material confortabil”. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării