main logo
638

O mamă și-a bătut crunt bebelușul în vârstă de 5 luni, într-un acces de furie

Până și medicii au plâns când au văzut ce i-a făcut această mamă bebelușului ei. Tânără le-a spus polițiștilor că micuțul a căzut pe podea.

O mamă și-a bătut bebelușul în vârstă de 5 luni, într-un acces de furieO mamă și-a bătut bebelușul în vârstă de 5 luni, într-un acces de furie

Însă, nu este adevărat. Acest bebeluș de 5 luni, din județul Ialomița, România, a fost lovit crunt de propria mamă, într-un acces de furie, scrie unica.md.

Copilul a ajuns la spitalul Mărie Curie din București, cu grave traumatisme, iar medicii se luptă acum să-i salveze viață. Copilul suferă de malformație cardiacă și renală. Și în urmă traumatismului are fractură de humerus și claviculă dreaptă, hemoragie intracraniană.

Bebelușul duce o luptă cruntă pentru viată. Este intubat și legat la aparate. O asistentă îl îngrijește că pe propriul copil, pentu că cea care l-a adus pe lume aproape l-a ucis, informează olt.ro. Mamă micuțului face însă o declarație socantă, încercând să își ascundă vina.

Spune că și-a dus copilul la spitalul din Slobozia, iar medicilor le-a spus că l-a scăpat, din greseală, pe podea. Pentru că era în stare critică, medicii din Ialomița au decis să-l transfere la București. Abia aici, după ample investigații, adevărul a ieșit la iveală.

Doctorii au alertat imediat secția 16 de Poliție, iar pe mamă nu au mai lăsat-o să între în spital.

Că să rămană în viată, copilul are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale și riscă să rămană cu sechele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării