main logo
1499

O mamă cere ca fostul soț, care i-a ucis cei 5 copii, să fie iertat

O femeie din SUA, mamă a cinci copii care au fost uciși de tatăl lor, a implorat în fața instanței ca acesta să nu fie condamnat la moarte.

O mamă cere ca fostul soț, care i-a ucis cei 5 copii, să fie iertatFoto: bbc.com

Amber Kyzer a spus într-o instanță din Carolina de Sud că Tim Jones ”nu le-a arătat deloc milă copiilor mei, dar ei l-au iubit”, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Bărbatul de 37 de ani a fost condamnat în luna mai pentru uciderea celor cinci frați, cu vârste cuprinse între 1 și 8 ani, în locuința familiei din Lexington, pe data de 28 august 2014. Juriul ia în calcul condamnarea la moarte sau închisoarea pe viață.

”Am auzit prin ce chinuri au trecut copiii mei și cât au îndurat. Ca mamă, i-aș sfâșia fața dacă aș putea”, a spus femeia adresându-se juraților.

Amber le-a mai spus acestora că toată viața ei a fost împotriva pedepsei cu moartea.

”El nu le-a arătat copiilor milă absolut deloc. Dar copiii mei l-au iubit și în numele lor vorbesc, nu al meu”, a mai declarat Amber Kyzer.

Cei doi s-au căsătorit în 2004, iar după câteva luni au apărut probleme, pentru că el devenise fanatic religios. Soții au divorțat după câțiva ani, iar custodia i-a fost acordată lui Tim Jones, bărbatul având venituri net superioare.

Timp Jones și-a ieșit din fire într-o zi, când l-a găsit pe fiul de 4 ani jucându-se la o priză. L-a ucis în bătaie, după care a decis să-i stranguleze și pe ceilați patru copii.

Trupurile copiilor, învelite în plastic, au fost abandonate pe un câmp și descoperite după 9 zile. Bărbatul a pledat nevinovat în fața instanței, invocând nebunia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării