main logo
494

O maimuţă, găsită în curtea unei case din București

Jandarmii Capitalei au fost înştiinţaţi de către o femeie, în urma unui apel la 112, despre prezenţa unei maimuţe într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei, la faţa locului fiind trimişi un medic veterinar cu puşcă cu tranchilizant, însă autorităţile nu au reuşit capturarea animalului.

O maimuţă, găsită în curtea unei case din BucureștiFoto: pri.org

"În momentul în care am fost sesizaţi la 112, maimuţa despre care am fost înştiinţaţi că ar exista într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei nu se mai afla. Sesizarea a venit în jurul orei 12.00 de la proprietara acelei curţi. După ce au ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi s-a retras", a transmis Biroul de Presă al Jandarmeriei Bucureşti, la solicitarea Mediafax

Şi Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a fost sesizată de Poliţia Locală Sector 5 despre prezenţa maimuţei, transmite Știri.md.

"Am trimis în acel loc un echipaj împreună cu un medic veterinar care deţinea o puşcă cu tranchilizant. Nu s-a reuşit capturarea. Poliţia Locală Sector 5 ne-a sesizat despre trei maimuţe care au fost pierdute. Două au fost capturate de proprietar, cealaltă bănuim că este încă în libertate", a declarat, pentru Mediafax, Cătălina Trănescu, director de comunicare ASPA.

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că speră ca maimuţa care circulă liberă prin Bucureşti să nu fie într-un lan de ambrozie, „să nu-i curgă ochii”. 

Edilul a făcut această glumă în timpul unui comandament pentru eradicarea ambroziei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării