main logo
1185

O locuitoare din Canada, trezită de un meteorit care a căzut pe perna sa

Un meteorit a zdrobit acoperișul unei locuitoare a orașului canadian Golden, provincia British Columbia, și a căzut exact pe pernă, lângă ea. Incidentul șocant a ajuns în presa internațională. Totul s-a întâmplat în noaptea de 4 octombrie curent.

O locuitoare din Canada, trezită de un meteorit care a căzut pe perna saFoto: realitatea.md

Este vorba despre casa lui Ruth Hamilton care dormea. Dintr-odată, a fost trezită de sunetul unei lovituri și a simțit că niște resturi au căzut peste ea, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Am sărit în sus și am aprins lumina. Nu puteam înțelege ce s-a întâmplat”, a spus ea.

Atunci a observat o piatră pe pernă, lângă locul unde tocmai fusese capul ei. Femeia nu a înțeles cum a ajuns piatra pe pat și a chemat poliția.

Ofițerul de poliție ajuns la fața locului a sunat la cel mai apropiat șantier pentru a afla dacă au avut loc vreo explozie. Administratorii de acolo au asigurat că nu s-a întâmplat nimic la ei, dar au povestit că au remarcat un obiect luminos pe cer, care a zburat o vreme și apoi a explodat în mai multe fragmente.

Astfel, s-a stabilit că acoperișul casei lui Ruth Hamilton a fost spart de un meteorit.

„Am crezut că cineva mi-a spart casa sau a fost o lovitură. Realizând că a fost un meteorit care a căzut din cer, am fost ușurată”, a mai spus ea.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării