257
0
O jucărie pentru bebeluşi de la Kaufland, retrasă de pe piață. Există pericol de sufocare
257
0

Kaufland anunţă că retrage de la vânzare o jucărie zornăitoare pentru bebeluşi, întrucât, în anumite condiţii, clopoţelul din interiorul acesteia se poate detaşa, reprezentând un pericol de sufocare pentru cei mici.

Persoanele care au cumpărat produsul sunt atenţionate să nu îl mai folosească, putând să îl returneze în orice magazin Kaufland, fără a fi necesar bonul fiscal, transmite Știri.md cu referire la Romaniatv.net.

Kaufland retrage voluntar şi preventiv, din motive care ţin de protejarea consumatorilor, produsul Jucărie zornăitoare pentru bebeluşi, lotul 1151870-1418 (lotul este inscripţionat pe produs).

"În cazul acestui produs, în anumite condiţii, clopoţelul zornăitor se poate detaşa din interiorul jucăriei. În situaţia în care bebeluşii sau copiii mici l-ar putea înghiţi, există pericolul sufocării", arată reprezentanţii Kaufland.

Clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Totodată, produsul a fost retras de la vânzare.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Kaufland îşi cere scuze clienţilor pentru situaţia creată.

Citește și
article image
Semaforul nou instalat la Botanica i-a alarmat pe unii...
5
838
article image
Alertă: Jucăria slime are o compoziţie chimică periculoasă
0
701
article image
Donează o jucărie pentru un copil bolnav de leucemie
0
317
article image
Kaufland: 2.000 de locuri de muncă și investiții de...
3
1353