main logo
484

O îngrijitoare învața copiii să înjure. Cum au aflat părinții

Situaţie scandaloasă la o creşă din Iaşi. Mai multe infirmiere au fost înregistrate în timp ce înjură copiii, îi învaţă cuvinte obscene şi chiar le jignesc mamele.

O îngrijitoare învața copiii să înjure. Cum au aflat părinții

Părinţii au început să aibă unele bănuieli atunci când cei mici au devenit, pur şi simplu, îngroziţi de ideea de a merge la creşă. Una dintre mame a montat băieţelului său un microfon pe haine, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

Mai mulţi părinţi au trăit un şoc când au ascultat cum sunt torturaţi copiii lor:

Îngrijitoare 1: Tu eşti mare. De ce nu ceri oala? Nesimţitule!

Copil: La baie!

Îngrijitoare 1: La baie, da! De ce nu faci caca acolo şi faci pe tine? Porcule! Eşti porc, nu tigru, cum spune mamă-ta! Porc eşti!

Îngrijitoare 2: Aşa îi zice?

Îngrijitoare 1: Da.

Îngrijitoare 2: Hai, lasă-mă!

Îngrijitoare 1: Se joacă, se mâţâie dimineaţa, se învârte. "Vai, eşti tigru, eşti leu, eşti nu ştiu ce!". E un dihor! Eşti porc, nu leu, neică! Porc eşti, că te... pe tine"

Este dialogul halucinant pe care îl au două infirmiere într-o creşă din Iaşi. Iar cuvintele jigitoare îi sunt adresate unui copil de un an şi 11 luni. Băieţelul nu este singura lor victimă.

O fetiţă care plânge este "liniştită" cu un limbaj de mahala.

Îngrijitoare: "Mă-ta! Ce face mă-ta? În p***a mă-tii! Ia, spune şi tu! Spune!".

Îngrijitoare: "Dă-ţi răpănoşii de acolo, nu ţi le spală nesimţita de mă-ta şi împuţită! Mi-e greaţă de el!

Îngrijitoare: "Ce vrei, fată? Făi, ţie îţi miroase! Îţi miroase a sulă de acum! Cam aşa te văd eu pe tine!"

Grozăviile au ieşit la iveală după ce o mamă a devenit suspicioasă că fiul ei este agresat la creşă. Pentru a vedea care este realitatea, s-a transformat în detectiv. Mulţi părinţi au aflat ce se întâmplă cu copiii lor după ce au ascultat înregistrările făcute publice.

Mamele au decis să depună o plângere comună pentru rele tratamente aplicate minorilor, infracţiunea care, dovedită în instanţă, se pedepseşte cu până la 5 ani de închisoare. Şi poliţia s-a autosesizat. Creşa este în subordinea primăriei Iaşi, aşa că şi edilul a venit aici să facă propria anchetă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării