main logo
536

O fetiță și-a cumpărat online jucării de sute de dolari, din contul părinților. Cum a aflat mama sa

O fetiță din SUA a cumpărat online jucării în valoare de 300 de dolari, fără știrea părinților. Povestea ei s-a răspândit rapid pe rețeaua de socializare Twitter.

Cum o fetiță și-a cumpărat online jucării de sute de dolari

O fetiță în vârstă de șase ani a primit cadou de la mama sa dreptul de a cumpăra online o păpușă Barbie, folosind smartphone-ul acesteia, reltează Știri.md cu referire la realitatea.net.

A doua zi, însă, cea mică a luat din nou telefonul mamei sub pretextul că vrea să vadă în ce stadiu se află comanda ei. A accesat iar aplicația magazinului online și și-a mai comandat jucării până a ajuns la suma de 300 de dolari (circa 1.230 de lei).

Părinții n-au știut nimic până în ziua în care a sosit curierul cu produsele la ușa lor. ”Nu mai termina de scos cutii din mașină”, povestește mama fetei, care i-a făcut fiicei sale o fotografie alături de pachetele livrate, fotografie în care cea mică pare mulțumită de ce făcuse. Totuși, a primit drept pedeapsă interdicția de a mai folosi Internetul timp de o lună.

Povestea a fost împărtășită pe Twitter de verișoara fetei. Pe rețeaua de socializare, mai mulți părinți au dezvăluit, de asemenea, cum copiii lor preșcolari au reușit să cumpere produse de sute de dolari prin metode similare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării