main logo
954

O fetiță de doar 4 ani și-a salvat mama de la moarte

O fetiță în vârstă de patru ani și-a salvat mama de la moarte, după ce a sunat la numărul de urgență britanic 999 în momentul în care femeia avea convulsii.

O fetiță de doar 4 ani și-a salvat mama de la moarte

Fetița, pe numele ei Kaitlyn Wright, a spus serviciilor de urgență că mama ei are probleme și că trebuie să aibă grijă de ea, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.

Când operatorul de la serviciul de urgență a întrebat-o pe Kaitlyn dacă este singură, ea a răspuns: „Sunt doar eu, alături de un câine și o pisicuță”. Operatorul a reușit în cele din urmă să identifice locul din care vine apelul și a trimis imediat mai mulți paramedici la adresa respectivă. Din fericire, Charlane, mama lui Kaitlyn, și-a revenit până când ambulanța a ajuns.

„Nu pot să explic cât de mândră sunt de Kaitlyn. Sunt cea mai mândră mamă din lume în acest moment. Este minunată. A fost destul de înfricoșător pentru Kaitlyn să mă vadă în acea situație, dar a fost foarte calmă”, a povestit Charlane, care suferă de sindromul fibromialgiei, care îi provoacă convulsii puternice. 

Având în vedere boala de care suferă, Charlene și-a învățat toți cei trei copii să sune la salvare în momentele dificile. 

Recent, Kaitlyn și mama ei au vizitat serviciul de ambulanță și cel de urgență din Bristol, pentru a cunoaște operatorul care i-a răspuns la telefon. Totodată, ea a primit și un premiu pentru faptele sale. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării