main logo
1169

O fetiță de 8 ani, luată cu mascații de părinții adoptivi

O fetiță de 8 ani a fost luată astăzi cu forța de la familia care o avea în plasament din orașul Baia de Aramă (Mehedinți), România.

O fetiță de 8 ani, luată cu mascații de părinții adoptivi

Sorina a fost luată de o familie din Craiova, stabilită în SUA, care a obținut adopția acestuia, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

IPJ Mehedinți spune că polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, emis de Curtea de Apel Craiova. Iar percheziția a avut loc în locația unde se afla un minor care a fost dat spre adopție prin hotărâre judecătorească definitivă.

Pentru că fetița s-a atașat de familia care a îngrijit-o până acum și a refuzat să plece cu părinții adoptivi, aceștia au obținut o hotărâre judecătorească executorie de la Curtea de Apel Craiova.

Astăzi, 21 iunie, părinții adoptivi au venit la Baia de Aramă și în prezența unui procuror și unui echipaj de mascați au luat fetița cu forța din casei familiei care a crescut-o.

”Aceasta este procedura. Acolo are loc o percheziție domiciliară, sub coordonarea unui procuror de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Mascații sunt prezenți pentru că este foarte lume acolo, nu să intervină în forță” a declarat Karin Stoian de la IPJ Mehedinți.

Avocatul asistentului maternal spune că va depune plângere penală pentru modalitatea în care s-a procedat la ridicarea fetiței. Deocamdată, nu se știe dacă aceasta mai este în România sau nu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării