main logo
604

O fetiță de 5 ani, lăsat să moară de foame într-un spital

Un caz șocant zguduie din nou lumea medicală, după ce mama unei fetițe de doar cinci ani acuză medicii și asistentele că i-au înfometat copila timp de cinci zile! Iar detaliile ce au ieșit la iveală sunt de-a dreptul scandaloase!

O fetiță de 5 ani, lăsat să moară de foame într-un spital

Dezvăluirea mamei a produs un puternic val de reacții în mediul online și oameni din întreaga lume au fost șocați să afle că o fetiță de cinci ani a fost neglijată de medici și de asistente, transmite Știri.md cu referire la A1.ro

Sarah Bukorovic a dezvăluit că fetița sa este un copil cu dizabilități, ce necesită îngrijiri speciale.

Totuși, personalul de la spitalul britanic a lăsat pacienta, care se hrănește doar artificial fiindcă nu poate să înghită, fără tuburile schimbate.

Abia după câteva zile, când au început să apară durerile tot mai mari, copilului i s-au schimbat tuburile și a putut fi hrănit corespunzător.

„De ce trebuia să treacă prin asta?! Este extrem de dureros”, a declarat mama.

Din cauza acestor zile de coșmar, fetița a slăbit mult, spre disperarea mamei, care a criticat dur spitalul respectiv din Marea Britanie.

Femeia a făcut publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței pe care o are îngrijirea medicală corespunzătoare, mai ales în cazurile speciale.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării