main logo
465

O femeie vrea să îşi facă geantă din pielea proprie

O femeie din Marea Britanie vrea să folosească propria piele pentru o geantă unicat.

O femeie vrea să îşi facă geantă din pielea proprie

Joan, o femeie de 55 de ani din Manchester căreia urmează să i se amputeze piciorul în urma unei operaţii, a decis că vrea ca acesta să fie transformat în ceva „frumos şi util”, scrie iNews. 

Britanica a fost inspirată de un articol despre membrele amputate în spitale care au fost aruncate, fără niciun fel de măsuri de protecţie, la o groapă de gunoi, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Ca urmare, a discutat cu chirurgii care urmează să facă operaţia, iar aceştia nu ar fi avut nimic împotrivă ca femeia să păstreze piciorul. 

Ea a apelat ulterior la o firmă care produce accesorii vestimentare la comandă, Sewport, pentru a afla dacă îi pot face o geantă din pielea de pe piciorul tăiat.

Designerii i-au trimis rapid o propunere de model de geantă. Joan este dispusă să cheltuiască chiar şi 3.000 de lire pentru bizarul accesoriu, dar recunoaşte că îşi ascunde identitatea fiindcă ştie că rudele „nu ar fi tocmai încântate de idee”.

Directorul Sewport a recunoscut că ce cea mai bizară comandă pe care a primit-o până acum. 

Anul trecut, o altă femeie a vrut să ştie dacă i se poate face o rochie din părul care i-a căzut mamei ei, bolnavă de cancer. 

I-a cerut însă o sumă peste 3.000 de lire, astfel că Joan încearcă acum să strângă bani pentru proiectul ei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării