main logo
479

O femeie și-a redenumit fiul după o greşeală făcută de un tatuator

O femeie a mers la un salon de tatuaje pentru a-și inscripționa numele celor doi copii ai săi pe braț. Atunci când s-a întors acasă, a avut însă o surpriză neplăcută: a descoperit că tatuatorul făcuse o greșeală de scriere.

O femeie și-a redenumit fiul după o greşeală făcută de un tatuator

Johana Sandstrom din Suedia a mers la un artist local din Kyrkhult pentru a-și tatua numele celor doi copii ai săi pe braț, potrivit agerpres.ro.

Experiența s-a transformat într-una de neuitat, dar nu într-un sens bun. Aristul a făcut o greșeală de scriere și în loc de “Kevin”, a scris cu tuș “Kelvin”.

Femeia s-a întors la salonul de tatuaje pentru a fi remediată greşeala, însă artistul i-a că nu se mai putea face nimic, în afară de a-i da banii înapoi.

Mai mult, pentru a îndepărta tatuajul, Johana ar fi avut nevoie de mai multe tratamente destul de dureroase. Așa că, mama celor 2 copii a luat o decizie neașteptată: a hotărât să schimbe numele fiului lor în Kelvin.

Ca măsura de precauție pentru tatuajul pe care îl va face în onoare fiicei sale, al treilea copil, Johana a promis că va verifica de 10.000 de ori ce va scrie artistul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării