main logo
843

O femeie, plătită să tortureze un iepuraş, în timpul unui joc sexual. Cât i-a oferit bărbatul

Oricine poate avea un fetiş, indiferent de sex, orientare sexuală sau stil de viaţă. Ce fac oamenii în spatele uşilor închise îi fascinează şi îi intrigă pe ceilalţi.

O femeie, plătită să tortureze un iepuraş, în timpul unui joc sexualO femeie, plătită să tortureze un iepuraş, în timpul unui joc sexual.

Cele mai comune fetişuri au legătură cu hainele, cauciucul şi obiectele din cauciuc, încălţăminte, părti ale corpului, piele şi mai nou cu animalele, scrie cancan.ro.

O femeie a fost şocată când a primit un mesaj de la un bărbat, în care îi cere să facă un lucru terifiant. Omul a oferit 200 de euro pentru 45 de minute pentru fantezie “dominare hard” şi anume să îi pună la picioare un iepuraş viu, să privească cum îl chinuie cu piciorul şi chiar să îl calce, atât desculţă cât şi cu tocuri.

Indignată de acest mesaj, femeia a decis să facă totul public.

Ce spun specialiştii

O persoana care are un fetiş se va simţi excitată în prezenţa obiectului care îi provoacă plăcerea. Obiectul respectiv poate fi folosit în viata sexuală pentru amuzament şi plăcere. Gradele fetisismului sunt variate şi este uşor de recunoscut când lucrurile scapă de sub control. Oamenii pot transforma practic orice într-un fetiş, dar sunt câteva lucruri pe care marea majoritate le preferă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării